Rustic Flat Baguette fin 130 g, kart à 40
Steinovnsbakt Rustic baguette
Varenummer: 3324 | EPD-nummer: 6158745 | GTIN: 08590325953782
Varenummer: 3324
EPD-nummer: 6158745
GTIN: 08590325953782
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
125 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, jodsalt (kaliumjodat, salt), gjær, RUGMEL, syrer (melkesyre, eddiksyre), melforbedringsmiddel (askorbinsyre).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Spelt, Bygg), Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Mandel, Pistasjnøtter, Valnøtter), Egg, Soya, Melk, Sennep, Sesamfrø og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 138 kJ/ 269 kcal |
Fett | 1,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 53,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,60 g |
Protein | 9,40 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 3324 |
EPD-nummer | 6158745 |
GTIN | 08590325953782 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 08.02.2023 |
Oppdatert dato | 09.02.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Brick kode | Brød (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Glutendeklarasjon | Ja |
Oppbevaring
Temperatur, min | -4 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 122 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 5 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 2 dager |
Tilberedning
Stekes | tines i ca. 20 min i romtemperatur. |