Brødskala Fint

Rustic Sourdough White 1100 gr

Steinovnsbakt tradisjonell Fransk brød med surdeig og litt rug.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2450 / 5001440
EPD-nummer: 4660007
GTIN: 05412632514407

PRODUSENT: Kristiania Gourmet

VAREMERKE: Panesco

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

125 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL,RUG, vann,salt, gjær, surdeig av HVETE (16%)

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Rug
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter), Sesamfrø og Svoveldioksid eller sulfitter

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 033 kJ/ 242 kcal
Fett 0,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 49,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,20 g
Kostfiber 0,50 g
Protein 7,10 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 2450 / 5001440
EPD-nummer 4660007
GTIN 05412632514407
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 29.02.2016
Oppdatert dato 09.11.2023

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød
Brick kode Brød (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Glutendeklarasjon Ja

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -23 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 150 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines i ca 60 minutter. Stekes i forvarmet ovn på 180 grader i 10 - 12 minutter