Rustic Sourdough White 1100 gr
6600 GRM (12,00 Co2e/kg)
Steinovnsbakt tradisjonell Fransk brød med surdeig og litt rug.
Varenummer: 2450 / 5001440 | EPD-nummer: 4660007 | GTIN: 05412632514407
Varenummer: 2450 / 5001440
EPD-nummer: 4660007
GTIN: 05412632514407
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
119 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL,RUG, vann,salt, gjær, surdeig av HVETE (16%)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter), Sesamfrø og Svoveldioksid eller sulfitter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 033 kJ/ 242 kcal |
| Fett | 0,60 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,10 g |
| Karbohydrat | 49,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,20 g |
| Kostfiber | 0,50 g |
| Protein | 7,10 g |
| Salt | 1,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Belgia |
| Opphavsland | Belgia |
| Varegruppe | Frossent brød |
| Varenummer | 2450 / 5001440 |
| EPD-nummer | 4660007 |
| GTIN | 05412632514407 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 29.02.2016 |
| Oppdatert dato | 11.12.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
| Brick kode | Brød (frysevare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Glutendeklarasjon | Ja |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -23 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 150 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Tines i ca 60 minutter. Stekes i forvarmet ovn på 180 grader i 10 - 12 minutter |

















