Rustic Sourdough White 1100 gr
Steinovnsbakt tradisjonell Fransk brød med surdeig og litt rug.
Varenummer: 2450 / 5001440 | EPD-nummer: 4660007 | GTIN: 05412632514407
Varenummer: 2450 / 5001440
EPD-nummer: 4660007
GTIN: 05412632514407
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Panesco
125 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL,RUG, vann,salt, gjær, surdeig av HVETE (16%)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter), Sesamfrø og Svoveldioksid eller sulfitter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 033 kJ/ 242 kcal |
Fett | 0,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 49,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Kostfiber | 0,50 g |
Protein | 7,10 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 2450 / 5001440 |
EPD-nummer | 4660007 |
GTIN | 05412632514407 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 29.02.2016 |
Oppdatert dato | 09.11.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Brick kode | Brød (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Glutendeklarasjon | Ja |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -23 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 150 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines i ca 60 minutter. Stekes i forvarmet ovn på 180 grader i 10 - 12 minutter |