Spinat og fetaost Børek singelpakket ca. 240 g
Singelpakket Børek med Spinat og fetaost
Varenummer: 1635 | EPD-nummer: | GTIN: 07072094016352
Varenummer: 1635
EPD-nummer:
GTIN: 07072094016352

PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Kristiania Gourmet
318 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel,feta ost( MELK, palm olje, salt, bakteriekultur), spinat, vann, løk,solsikkeolje, canolaolje, semulegryn, gjær, salt.Penselt med: Egg
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 203 kJ/ 287 kcal |
Fett | 16,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,60 g |
- Flerumettede fettsyrer | 6,80 g |
Karbohydrat | 27,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Protein | 6,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Tørket brød, kavringer eller krutonger |
Varenummer | 1635 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07072094016352 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 29.03.2017 |
Oppdatert dato | 23.02.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 3 grader (C) |
Temperatur, max. | 8 grader (C) |
Holdbarhet, total | 2 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 2 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |