Spiralloff
450 GRM
Tradisjonell spiralloff på 450g
Varenummer: 2104 | EPD-nummer: | GTIN: 07072094021042
Varenummer: 2104
EPD-nummer:
GTIN: 07072094021042
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Kristiania Gourmet
314 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, gjær, salt, vegetabilsk olje (raps, fullherdet raps) HVETEGLUTEN, aroma, surhetsregulerende middel (E330), emulgator (E471, E472e), enzymer (alfa amylase), melbehandlingsmiddel (E300).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 985 kJ/ 236 kcal |
Fett | 1,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 46,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Kostfiber | 2,10 g |
Protein | 8,30 g |
Salt | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Ferskt brød |
Varenummer | 2104 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07072094021042 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 28.11.2014 |
Oppdatert dato | 23.05.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Brick kode | Brød (kjølevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Glutendeklarasjon | Ja |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |