Steinovnsbakt pizzabunn m/saus kart à 12
Her kan du være kreativ og lage din egen spesial pizza på våre ferdige Steinovnsbakte pizzabunner med pizzasaus. De er frossene og komer med 12 stykker i esken
Varenummer: 1684 | EPD-nummer: | GTIN: 07072094016840
Varenummer: 1684
EPD-nummer:
GTIN: 07072094016840
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Kristiania Gourmet
315 produkter i databasen
Ingredienser
Pizzadeig (HVETEMEL (GLUTEN), vann, solsikkeolje, ølgjær, salt, maltet HVETEMEL (GLUTEN)), tomatsaus (38,7%) (tomat, salt, oregano).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 757 kJ/ 181 kcal |
| Fett | 2,40 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,30 g |
| Karbohydrat | 33,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,46 g |
| Protein | 7,00 g |
| Salt | 1,47 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Tørket brød, kavringer eller krutonger |
| Varenummer | 1684 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 07072094016840 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 15.02.2018 |
| Oppdatert dato | 14.03.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -25 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Stekes rett fra frys i forvarmet ovn på 200 grader i 15 - 20 minutter |

















