Steinovnsbakt pizzabunn m/saus kart à 12
Her kan du være kreativ og lage din egen spesial pizza på våre ferdige Steinovnsbakte pizzabunner med pizzasaus. De er frossene og komer med 12 stykker i esken
Varenummer: 1684 | EPD-nummer: | GTIN: 07072094016840
Varenummer: 1684
EPD-nummer:
GTIN: 07072094016840

PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Kristiania Gourmet
318 produkter i databasen
Ingredienser
Pizzadeig (HVETEMEL (GLUTEN), vann, solsikkeolje, ølgjær, salt, maltet HVETEMEL (GLUTEN)), tomatsaus (38,7%) (tomat, salt, oregano).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 757 kJ/ 181 kcal |
Fett | 2,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 33,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,46 g |
Protein | 7,00 g |
Salt | 1,47 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Tørket brød, kavringer eller krutonger |
Varenummer | 1684 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07072094016840 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.02.2018 |
Oppdatert dato | 14.03.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes rett fra frys i forvarmet ovn på 200 grader i 15 - 20 minutter |