Hasselnøtt iskrem 4,5 liter
4,5 L
Kulinaris, den lille iskremfabrikken på Kolbotn, har som mål å lage verdens beste hasselnøttiskrem. Iskremen er laget på hasselnøtter fra Piemonte i Italia.
Varenummer: 368 | EPD-nummer: 4342192 | GTIN: 07090008301387
Varenummer: 368
EPD-nummer: 4342192
GTIN: 07090008301387
PRODUSENT: Kulinaris AS
VAREMERKE: Kulinaris
28 produkter i databasen
Ingredienser
Melkeis. Ingredienser: Helmelk, sukker, fløte, 4% hasselnøtt-masse fra Piemonte, dekstrose, skummetmelkpulver, glukosesirup, 1% biter av hasselnøtter fra Piemonte, emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), aroma, stabilisator (natriumalginat).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Sesamfrø | ||
Nøtter
Hasselnøtter |
||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Melk | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Nøtter
Hasselnøtter |
Ja | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Melk | Ja | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Pistasjnøtter, Mandel), Peanøtter og Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 795 kJ/ 190 kcal |
Fett | 9,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,00 g |
Karbohydrat | 24,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 21,00 g |
Protein | 4,00 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Smakstilsatte iser, iskrem eller iskremdesserter |
Varenummer | 368 |
EPD-nummer | 4342192 |
GTIN | 07090008301387 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 01.12.2017 |
Oppdatert dato | 01.12.2017 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -40 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 243 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |