Vaniljeiskrem 4,5L
Iskremen er laget på ekte vanilje og vaniljefrø. Skal du ha en ekstra god vaniljeiskrem, så velg denne. Lite luft og mye smak.
Varenummer: 1004 | EPD-nummer: 4342440 | GTIN: 07090008301516
Varenummer: 1004
EPD-nummer: 4342440
GTIN: 07090008301516
PRODUSENT: Kulinaris AS
VAREMERKE: Kulinaris
28 produkter i databasen
Ingredienser
Melkeis. Ingredienser: Helmelk, fløte, sukker, skummetmelkpulver, dekstrose, glukosesirup, sukret kondensert melk, naturlig aroma, vaniljefrø, Bourbon-Madagaskar vaniljeekstrakt, salt, fargestoff (paprikaekstrakt), emulgator (mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), stabilisator (natriumalginat, agar, pektin, difosfat).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Sesamfrø | ||
Nøtter | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Melk | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Melk | Ja | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Pistasjnøtter, Mandel, Hasselnøtter), Peanøtter og Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 795 kJ/ 190 kcal |
Fett | 9,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,00 g |
Karbohydrat | 24,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 21,00 g |
Protein | 4,00 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1004 |
EPD-nummer | 4342440 |
GTIN | 07090008301516 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 04.05.2016 |
Oppdatert dato | 28.03.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |