BACONTERNING
1000 GRM
Varenummer: 3040 | EPD-nummer: 4337853 | GTIN: 97052931030409
Varenummer: 3040
EPD-nummer: 4337853
GTIN: 97052931030409
PRODUSENT: Kuraas AS
VAREMERKE: Kuraas
247 produkter i databasen
Ingredienser
svinekjøtt (83,1%), vann, konserveringsmiddel E250, finsalt, dekstrose, kaliumnatriumtrifosfat (E450, E451), dekstrose stabilisator: natriumtripolyfosfat (E451i), antioksidant E301, svineprotein, kostfiber, anioksydant E306.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 970 kJ/ 232 kcal |
Fett | 19,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,80 g |
- Flerumettede fettsyrer | 2,70 g |
Karbohydrat | 1,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Kostfiber | 0,10 g |
Protein | 14,50 g |
Salt | 2,50 g |
Natrium | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 3040 |
EPD-nummer | 4337853 |
GTIN | 97052931030409 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 97052932030408 |
Opprettet dato | 10.05.2016 |
Oppdatert dato | 11.05.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 30 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 16 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |