DANSK RIBBERULL
250,000 GRM
Varenummer: 3017 | EPD-nummer: 4337739 | GTIN: 97052931030171
Varenummer: 3017
EPD-nummer: 4337739
GTIN: 97052931030171

PRODUSENT: Kuraas AS
VAREMERKE: Kuraas
247 produkter i databasen
Ingredienser
svin sideflesk uten svor, benfri (84,7%), vann, salt, konserveringsmiddel E250, stabilisator (E450, E451), dekstrose (mais), antioksidant E301, malt nellik, dekstrose, hvit pepper, allehånde.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 967 kJ/ 231 kcal |
Fett | 21,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,60 g |
- Flerumettede fettsyrer | 3,00 g |
Karbohydrat | 0,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Protein | 11,50 g |
Salt | 2,30 g |
Natrium | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 3017 |
EPD-nummer | 4337739 |
GTIN | 97052931030171 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 97052932030170 |
Opprettet dato | 10.05.2016 |
Oppdatert dato | 11.05.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 35 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 19 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |