FALUKORV 400G
400,000 GRM
Varenummer: 232 | EPD-nummer: 2554806 | GTIN: 07052930002329
Varenummer: 232
EPD-nummer: 2554806
GTIN: 07052930002329
PRODUSENT: Kuraas AS
VAREMERKE: Kuraas
247 produkter i databasen
Ingredienser
vann, svinekjøtt, fett, storfekjøtt, potetstivelse, antioksydant (E326), antioksidant E306, konserveringsmiddel (E250), krydder, løk tørket,
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 956 kJ/ 229 kcal |
| Fett | 18,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 8,00 g |
| Karbohydrat | 5,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,10 g |
| Protein | 10,50 g |
| Salt | 2,30 g |
| Natrium | 1,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 232 |
| EPD-nummer | 2554806 |
| GTIN | 07052930002329 |
| GTIN2 | 07052931002328 |
| GTIN3 | 07052932002327 |
| Opprettet dato | 10.05.2016 |
| Oppdatert dato | 11.05.2016 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 90 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















