FÅREPØLSE
300,000 GRM
Varenummer: 7053 | EPD-nummer: 4334538 | GTIN: 07052930070533
Varenummer: 7053
EPD-nummer: 4334538
GTIN: 07052930070533
PRODUSENT: Kuraas AS
VAREMERKE: Kuraas
247 produkter i databasen
Ingredienser
kjøtt (95,4%) fra storfe, får, svin, salt, krydder (bestrålt), startkultur, krydderekstrakter, dekstrose (mais), maltodekstrin (mais), antioksidant (E300:: E301), konserveringsmiddel (E250). ca. 150 g kjøttråvare pr 100 g ferdig vare.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 396 kJ/ 334 kcal |
Fett | 24,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 10,40 g |
Karbohydrat | 0,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 27,90 g |
Salt | 4,00 g |
Natrium | 1,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 7053 |
EPD-nummer | 4334538 |
GTIN | 07052930070533 |
GTIN2 | 07052931070532 |
GTIN3 | 07052932070531 |
Opprettet dato | 10.05.2016 |
Oppdatert dato | 11.05.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |