HOTELLSKINKE
250,000 GRM
Varenummer: 3025 | EPD-nummer: 4338745 | GTIN: 97052931030256
Varenummer: 3025
EPD-nummer: 4338745
GTIN: 97052931030256
PRODUSENT: Kuraas AS
VAREMERKE: Kuraas
247 produkter i databasen
Ingredienser
svinekjøtt (76,2 %), vann, salt, stabilisator (E415, E450, E451), carragenan E407, antioksidant (E301, E326), surhetsregulerendemiddel E508, tapioka, potetstivelse, konserveringsmiddel E250.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 545 kJ/ 130 kcal |
Fett | 6,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,10 g |
- Flerumettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 3,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,80 g |
Kostfiber | 0,20 g |
Protein | 15,00 g |
Salt | 3,00 g |
Natrium | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 3025 |
EPD-nummer | 4338745 |
GTIN | 97052931030256 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 97052932030255 |
Opprettet dato | 10.05.2016 |
Oppdatert dato | 11.05.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 35 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 19 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |