LAMMERULL

2000 GRM

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1708
EPD-nummer: 4337168
GTIN: 97052931017080

PRODUSENT: Kuraas AS

VAREMERKE: Kuraas

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 769 69 620
salg@kuraas.no
www.kuraas.no

247 produkter i databasen

Ingredienser

renskåret lammekjøtt av lår rullskinn av lam (87%kjøtt) vann, konserveringsmiddel E250, finsalt, løkpulver, sukker, stabilisator (E450, E451), dekstrose (mais) antioksidan: E301, sort pepper, allehånde.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 763 kJ/ 183 kcal
Fett 12,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,40 g
- Enumettede fettsyrer 4,30 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 1,40 g
hvorav
- Sukkerarter 0,70 g
Kostfiber 0,20 g
Protein 16,40 g
Salt 3,00 g
Natrium 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer 1708
EPD-nummer 4337168
GTIN 97052931017080
GTIN2
GTIN3 97052932017096
Opprettet dato 10.05.2016
Oppdatert dato 11.05.2016

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 90 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt