SALAMI SKÅRET
100,000 GRM
Varenummer: 3000 | EPD-nummer: 4338570 | GTIN: 07052932030009
Varenummer: 3000
EPD-nummer: 4338570
GTIN: 07052932030009
PRODUSENT: Kuraas AS
VAREMERKE: Kuraas
247 produkter i databasen
Ingredienser
svinekjøtt, spekk, salt, krydder (bestrålt), SENNEP, startkultur, dekstrose, maltodekstrin, hydrolisert vegetabilsk protein, konserveringsmiddel E250, fargestoff E120, smaksforsterker E621
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 730 kJ/ 413 kcal |
Fett | 37,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 12,00 g |
Karbohydrat | 0,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 19,60 g |
Salt | 5,30 g |
Natrium | 2,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 3000 |
EPD-nummer | 4338570 |
GTIN | 07052932030009 |
GTIN2 | 07052931030000 |
GTIN3 | 07052930030001 |
Opprettet dato | 10.05.2016 |
Oppdatert dato | 11.05.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |