SALAMI
15,000 GRM
Varenummer: 7023 | EPD-nummer: 4333928 | GTIN: 02356152200002
Varenummer: 7023
EPD-nummer: 4333928
GTIN: 02356152200002

PRODUSENT: Kuraas AS
VAREMERKE: Kuraas
247 produkter i databasen
Ingredienser
svinekjøtt, spekk, salt, krydder (bestrålt), SENNEP, startkultur, dekstrose, maltodekstrin, hydrolisert vegetabilsk protein, konserveringsmiddel E250, fargestoff E120, smaksforsterker E621135g kjøttråvare gir 100g ferdig vare
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Ja |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 730 kJ/ 413 kcal |
Fett | 37,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 12,00 g |
Karbohydrat | 0,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 19,60 g |
Salt | 5,30 g |
Natrium | 2,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 7023 |
EPD-nummer | 4333928 |
GTIN | 02356152200002 |
GTIN2 | 97052931070238 |
GTIN3 | 97052932070237 |
Opprettet dato | 10.05.2016 |
Oppdatert dato | 11.05.2016 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |