SKINKESTEK ST.SK
750,000 GRM
Varenummer: 7106 | EPD-nummer: 4335311 | GTIN: 02356144300000
Varenummer: 7106
EPD-nummer: 4335311
GTIN: 02356144300000
PRODUSENT: Kuraas AS
VAREMERKE: Kuraas
247 produkter i databasen
Ingredienser
skinkestek av svin uten svor (88,1%), vann, salt, krydder, pepper, gjærekstrakt, glukosesirup (mais), E150c: karamell, stabilisator (E450, E451), dekstrose (mais) antioksidant E301, vegetablisk protein, sukrose, skinkearoma, krydderekstrakt (bukkehornkløver
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 475 kJ/ 114 kcal |
| Fett | 4,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,30 g |
| Karbohydrat | 0,20 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,20 g |
| Protein | 19,40 g |
| Salt | 1,20 g |
| Natrium | 0,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 7106 |
| EPD-nummer | 4335311 |
| GTIN | 02356144300000 |
| GTIN2 | 97052931071068 |
| GTIN3 | 97052932071067 |
| Opprettet dato | 10.05.2016 |
| Oppdatert dato | 11.05.2016 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 35 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 19 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















