MSC Reker Håndpillede 1.5kg
Håndpillede reker i lake er klar til bruk med det samme. Passer ypperlig til smørbrød, fiskesupper og som komponent i andre sjømatretter.
Varenummer: 837203 | EPD-nummer: | GTIN: 07043260000734
Varenummer: 837203
EPD-nummer:
GTIN: 07043260000734

PRODUSENT: BAMA GRUPPEN AS
VAREMERKE: BAMA Storkjøkken
2819 produkter i databasen
Ingredienser
Kokte håndpillede REKER (Pandalus Borealis), vann, salt, surhetsregulerende middel; sitronsyre (E 331, E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202), druesukker. Rev.nr.: 081124
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Ja |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Fisk


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 275 kJ/ 65 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 14,00 g |
Salt | 2,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | 837203 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07043260000734 |
GTIN2 | 07043260000734 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 24.07.2024 |
Oppdatert dato | 02.05.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |