Labr. Tortelini Gnocchi av potet 10kg
Varenummer: | EPD-nummer: 5489380 | GTIN: 08006967006675
Varenummer:
EPD-nummer: 5489380
GTIN: 08006967006675
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: LABORATORIO TORTELLINI
VAREMERKE: LAB TORTELLINI
20 produkter i databasen
Ingredienser
Potetpuré 66% (vann, potetflak 23% (potet emulgator: mono- og diglycerider av fettsyrer, krydder), potetstivelse), hvetemel (hvetegluten), "00" durumhvete semolinamel (hvetegluten), maisstivelse, salt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 801 kJ/ 189 kcal |
Fett | 0,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 39,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,00 g |
Kostfiber | 2,60 g |
Protein | 5,20 g |
Salt | 1,17 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | |
Varegruppe | |
Varenummer | |
EPD-nummer | 5489380 |
GTIN | 08006967006675 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.06.2023 |
Oppdatert dato | 15.06.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |