Labr. Tortelini Gnocchi av potet 10kg
Gnocchi er pasta som ofte lages av durumhvete, men ekte klassisk gnocchi er laget av potet. Fra markedslederen av frossen pasta i Norge kommer nå ekte klassiske gnocchi av potet.
Varenummer: 124125 | EPD-nummer: 5489380 | GTIN: 08006967006675
Varenummer: 124125
EPD-nummer: 5489380
GTIN: 08006967006675
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: LABORATORIO TORTELLINI
VAREMERKE: Laboratorio Tortellini
15 produkter i databasen
Ingredienser
Potetpuré 66% (vann, potetflak 23% (potet emulgator: mono- og diglycerider av fettsyrer, krydder), potetstivelse), hvetemel (hvetegluten), "00" durumhvete semolinamel (hvetegluten), maisstivelse, salt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 801 kJ/ 189 kcal |
| Fett | 0,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,20 g |
| Karbohydrat | 39,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 3,00 g |
| Kostfiber | 2,60 g |
| Protein | 5,20 g |
| Salt | 1,17 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 124125 |
| EPD-nummer | 5489380 |
| GTIN | 08006967006675 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 15.06.2023 |
| Oppdatert dato | 15.07.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | Ikke oppgitt |
| Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















