PASTA KOKT GARGANELLI 1KG
6000 GRM
Det mest ettertraktede og eksklusive pastarøret som finnes i Italia. Ferdig kokt og dypfrosset. Høy kvalitet og klar til å brukes rett i sausen eller i kalde pastaretter og salater.
Varenummer: 3733 | EPD-nummer: 1354661 | GTIN: 08006967025102
Varenummer: 3733
EPD-nummer: 1354661
GTIN: 08006967025102
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: LABORATORIO TORTELLINI
VAREMERKE: LAB TORTELLINI
20 produkter i databasen
Ingredienser
Durumhvete, semule, hvetemel, vann, egg (17%), salt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 891 kJ/ 203 kcal |
Fett | 2,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 37,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Protein | 8,60 g |
Salt | 0,63 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Pasta og nudler |
Varenummer | 3733 |
EPD-nummer | 1354661 |
GTIN | 08006967025102 |
GTIN2 | 07036340015018 |
GTIN3 | 07036340015018 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 26.05.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |