EU-økologisk Ø-merket

Pastarør Sedanini øko 3kg

Sedanini er en helt ny pastatype i det norske HORECA markedet med sine 3 mm rør med rifler på utsiden, noe som trekker maksimalt med saus. Laget av seks egg pr. kilo.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 122132
EPD-nummer: 4516415
GTIN: 08006967015912

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: LABORATORIO TORTELLINI

VAREMERKE: LAB TORTELLINI

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

20 produkter i databasen

Ingredienser

Durumhvete semolina (hvetegluten)*, egg* 18,5%, vann, salt. 
* økologisk produkt

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 309 kJ/ 309 kcal
Fett 3,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,00 g
Karbohydrat 55,50 g
hvorav
- Sukkerarter 3,00 g
Protein 12,70 g
Salt 0,55 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland Italia
Varegruppe
Varenummer 122132
EPD-nummer 4516415
GTIN 08006967015912
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 20.05.2016
Oppdatert dato 15.06.2016

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt