Ravioli fullkorn med villsopp 3kg
3kg
Innovativ og kokebestandig fullkornsravioli, unik på markedet. Smaker himmelsk. Inneholder bl.a. shitake-, stubbskjell- og steinsopp sammen med lokal riccottaost og Grana Padana 24 mnd. parmesanost. Vegetarisk.
Varenummer: 122524 | EPD-nummer: 4690004 | GTIN: 08006967015943
Varenummer: 122524
EPD-nummer: 4690004
GTIN: 08006967015943
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: LABORATORIO TORTELLINI
VAREMERKE: LAB TORTELLINI
20 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 046 kJ/ 249 kcal |
Fett | 8,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,60 g |
Karbohydrat | 29,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,10 g |
Kostfiber | 1,90 g |
Protein | 12,40 g |
Salt | 0,76 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Pasta og nudler |
Varenummer | 122524 |
EPD-nummer | 4690004 |
GTIN | 08006967015943 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.02.2017 |
Oppdatert dato | 22.02.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |