Ravioli fullkorn med villsopp 3kg

3kg

Innovativ og kokebestandig fullkornsravioli, unik på markedet. Smaker himmelsk. Inneholder bl.a. shitake-, stubbskjell- og steinsopp sammen med lokal riccottaost og Grana Padana 24 mnd. parmesanost. Vegetarisk.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 122524
EPD-nummer: 4690004
GTIN: 08006967015943

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: LABORATORIO TORTELLINI

VAREMERKE: LAB TORTELLINI

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

20 produkter i databasen

Ingredienser

Pasta: durumhvete, semolina (hvetegluten, fullkorn durumhvete (hvetegluten), egg, vann. 
Fyll: ricottaost, blandet sopp 21% (Boletus-sopp, champignon, shiitake, sfiandrina-sopp, honningsopp), Steinsopp (Boletus) 8%, brødsmuler (gluten), Grana Padano ost, solsikkeolje, salt, hvitløk.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 046 kJ/ 249 kcal
Fett 8,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,60 g
Karbohydrat 29,30 g
hvorav
- Sukkerarter 2,10 g
Kostfiber 1,90 g
Protein 12,40 g
Salt 0,76 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland Italia
Varegruppe Pasta og nudler
Varenummer 122524
EPD-nummer 4690004
GTIN 08006967015943
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 09.02.2017
Oppdatert dato 22.02.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt