Spaghetti lagd i bronsedysse 2,5kg
2,5kg
Spaghetti lagd i bronsedysse får en ekstra rugglete overflate og ekstraherer smak og saus langt bedre enn de som er i teflon som alle tørre pasta er.
Varenummer: 123864 | EPD-nummer: 5380639 | GTIN: 08006967014403
Varenummer: 123864
EPD-nummer: 5380639
GTIN: 08006967014403
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: LABORATORIO TORTELLINI
VAREMERKE: LAB TORTELLINI
20 produkter i databasen
Ingredienser
Durumhvete semolina Kronos, vann
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 225 kJ/ 289 kcal |
Fett | 0,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 57,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,80 g |
Protein | 11,80 g |
Salt | 0,25 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Pasta og nudler |
Varenummer | 123864 |
EPD-nummer | 5380639 |
GTIN | 08006967014403 |
GTIN2 | 7036340048344 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.02.2020 |
Oppdatert dato | 26.05.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -22 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |