TORTELLINI FYLT MED PARMASKINKE 3KG

3000 GRM

Tortellini fylt med parmaskinke fra Modena med råstoff fra et opprinnelsesbestemt område, såkalt D.O.P.-sertifiserte produkter.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3707
EPD-nummer: 387910
GTIN: 08006967000550

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: LABORATORIO TORTELLINI

VAREMERKE: LAB TORTELLINI

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

19 produkter i databasen

Ingredienser

Pasta inngredienser: Durumhvete semulina, egg 18,5%, vann.
Fyll ingredienser 32%: svinekjøtt , Mortadella (svinekjøtt kjøtt, salt, krydder og friske urter, antioksidanter: natriumaskorbat, askorbinsyre, konserveringsmiddel: natriumnitritt), Parmigiano Reggiano DOP ost (melk, salt, løpe), ukokt  skinke 16% (svinekjøtt kjøtt, salt), brødsmuler (hvetemel 0, vann, salt, gjær, maltet hvetemel), solsikkeolje, vin, salt, krydder, hvitløk, rosmarin. 

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 207 kJ/ 287 kcal
Fett 9,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,40 g
Karbohydrat 34,10 g
hvorav
- Sukkerarter 1,10 g
Protein 14,60 g
Salt 0,73 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland Italia
Varegruppe
Varenummer 3707
EPD-nummer 387910
GTIN 08006967000550
GTIN2 07036340004814
GTIN3 07036340004814
Opprettet dato 09.04.2015
Oppdatert dato 31.01.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt