TORTELLINI KOKT RICOTTA FYLT MED SPINAT 6KG
6000 GRM
Ferdig kokt tradisjonell tortellini fylt med ekte italiensk ricottaost og fersk spinat.
Varenummer: 3701 | EPD-nummer: 1859867 | GTIN: 08006967003599
Varenummer: 3701
EPD-nummer: 1859867
GTIN: 08006967003599
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: LABORATORIO TORTELLINI
VAREMERKE: Laboratorio Tortellini
15 produkter i databasen
Ingredienser
Pasta ingredienser: 48% durumhvete smule, vann, egg 14,5%. Fyll: Ricottaost 67% (melk, mysepulver), hvetemel, strøkavring, spinatblad 10%, Grana Pandana ost
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 932 kJ/ 221 kcal |
| Fett | 5,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,40 g |
| Karbohydrat | 31,80 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,10 g |
| Protein | 9,50 g |
| Salt | 0,55 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Pasta og nudler |
| Varenummer | 3701 |
| EPD-nummer | 1859867 |
| GTIN | 08006967003599 |
| GTIN2 | 07036340025123 |
| GTIN3 | 07036340025123 |
| Opprettet dato | 09.04.2015 |
| Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -28 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















