TORTELLINI KOKT RICOTTA FYLT MED SPINAT 6KG

6000 GRM

Ferdig kokt tradisjonell tortellini fylt med ekte italiensk ricottaost og fersk spinat.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3701
EPD-nummer: 1859867
GTIN: 08006967003599

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: LABORATORIO TORTELLINI

VAREMERKE: LAB TORTELLINI

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

20 produkter i databasen

Ingredienser

Pasta ingredienser: 48% durumhvete smule, vann, egg 14,5%. Fyll: Ricottaost 67% (melk, mysepulver), hvetemel, strøkavring, spinatblad 10%, Grana Pandana ost

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 932 kJ/ 221 kcal
Fett 5,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,40 g
Karbohydrat 31,80 g
hvorav
- Sukkerarter 1,10 g
Protein 9,50 g
Salt 0,55 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland Italia
Varegruppe Pasta og nudler
Varenummer 3701
EPD-nummer 1859867
GTIN 08006967003599
GTIN2 07036340025123
GTIN3 07036340025123
Opprettet dato 09.04.2015
Oppdatert dato 31.01.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -28 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt