Tortellini Lunette al 4 Formaggi Precotte 3kg

3 kg

4 cm i diameter, og fylt med en fantastisk miks av Gorgonzola DOP, Tallegio DOP, Grana Padano 18 mnd. DOP og Robiolaost oster. Rask tilberedning fra fryst. I kokende vann eller dampet i konveksjonsovn som leverer topp resultat hver gang.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 123206
EPD-nummer: 5116553
GTIN: 08006967014809

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: LABORATORIO TORTELLINI

VAREMERKE: LAB TORTELLINI

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

20 produkter i databasen

Ingredienser

Durumhvete semolina, Ricottaost (myse, salt, surhetsregulerende middel: melkesyre), vann, egg, breadcrumbs (hvetemel "0", vann, salt, gjær, maltet hvete), Gorgonzolaost (melk, salt, løpe), Taleggioost (melk, melkesyre, salt, løpe), Grana Padana ost (melk, salt, løpe, tilsettnin: egglysozym), Robiola ost (melk, fløte, fermenter, salt), salt.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 896 kJ/ 212 kcal
Fett 5,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,80 g
Karbohydrat 31,70 g
hvorav
- Sukkerarter 303,00 g
Kostfiber 1,20 g
Protein 9,60 g
Salt 0,73 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland Italia
Varegruppe Pasta og nudler
Varenummer 123206
EPD-nummer 5116553
GTIN 08006967014809
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 10.10.2018
Oppdatert dato 25.03.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -22 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt