Ziggy riffle fries 2,5kg
2,5 kg
Dype rifler, nydelig utseende og fantastisk sprøhet. Laget av høykvalitetspoteter. Holder seg både varmere og sprøere lenger.
Varenummer: 123196 | EPD-nummer: 5114061 | GTIN: 08711571052405
Varenummer: 123196
EPD-nummer: 5114061
GTIN: 08711571052405
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: LAMBWESTON
VAREMERKE: LAMBWESTON
8 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter (87%), Coating (7%)[Modifisert stivelse, rismel, stivelse, salt, hevemidler (E450, E500), fortykingsmiddel (E415), krydderekstrakter (gurkemeje og paprika, dekstrose], solsikkeolje (6%).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 667 kJ/ 161 kcal |
Fett | 6,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 23,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Kostfiber | 2,70 g |
Protein | 2,30 g |
Salt | 0,55 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 123196 |
EPD-nummer | 5114061 |
GTIN | 08711571052405 |
GTIN2 | 8711571052375 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 10.10.2018 |
Oppdatert dato | 25.03.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -22 grader (C) |
Holdbarhet, total | 548 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |