BAGUETTE RUSTIKK DURUM 391g
391g x 14 stk
Rustikk durum baguette. Ca 55 cm lang, passer utmerket til påsmurt eller som tilbehør til all slags mat. Grovhetsprosent 0.
Varenummer: 80645 | EPD-nummer: 1934421 | GTIN: 05701014039677
Varenummer: 80645
EPD-nummer: 1934421
GTIN: 05701014039677
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
0 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, durumhvete 20%, tørket surdeig (fermentert hvetemel, salt), salt tilsatt jod, sukker, emulgator (vegetabilsk E472e), gjær, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 015 kJ/ 240 kcal |
Fett | 1,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 47,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,00 g |
Protein | 8,50 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | Frossen brøddeig |
Varenummer | 80645 |
EPD-nummer | 1934421 |
GTIN | 05701014039677 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07020712006223 |
Opprettet dato | 13.11.2014 |
Oppdatert dato | 17.09.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Brick kode | Brød (frysevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand. |