Deigemne Landbrød mørkt 600g
600g x 17 stk
Frosne deigemner. Form, snitt og topp brødet etter eget ønske. Mørkt brød med linfrø, solsikkefrø og havregryn som bidrar til god smak.
Varenummer: 2181 | EPD-nummer: 4894069 | GTIN: 17391288218103
Varenummer: 2181
EPD-nummer: 4894069
GTIN: 17391288218103
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
0 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, gjær, hvetegluten, rugmel, hirse, byggmalt, hvetekli 1,3%, linfrø 1,3%, salt, solsikkefrø 1,2%, havregryn 0,9%, vegetabilsk fett og olje (palme, raps), maltet hvetemel, fruktsukker, glukose, emulgator (E472e). Kan toppes med valmuefrø, durummel, solsikkefrø, sesamfrø og/eller havre. |
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter), Egg og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 947 kJ/ 224 kcal |
Fett | 3,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 37,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Kostfiber | 4,50 g |
Protein | 10,00 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Estland |
Opphavsland | Estland |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 2181 |
EPD-nummer | 4894069 |
GTIN | 17391288218103 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 12.10.2017 |
Oppdatert dato | 07.05.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 252 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Etter tining pensles brødene med vann, og dyppes deretter i ønsket frødekor. Bør snittes med kniv eller klippes med saks. Heves i ca. 45 minutter på 37 grader med tilført fuktighet. Uten heveskap, heves brødet i romtemperatur 3-5 timer (avhenger av romtemperatur), tildekket med plast for å unngå uttørking. Heves til ca. dobbel størrelse. Stekes i forvarmet ovn ved 230 grader. Tilfør fuktighet i 30 sekunder, eller hell vann i bunnen av ovnen. Senk temperaturen til 180-190 grader. Stek brødet i ca. 25–35 minutter, avhenger av om det er sambakt, bakt i form eller fribakt. Sambakt krever litt mer tid. |