Deigemne rundstykke lyst 85g
85 g x 118 stk
Deigemne rundstykke. Tin, hev og stek. Toppes og snittes etter eget ønske.
Varenummer: 1220 | EPD-nummer: 4891685 | GTIN: 17391288122004
Varenummer: 1220
EPD-nummer: 4891685
GTIN: 17391288122004
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
0 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, durumhvetemel, gjær, hvetegluten, tørket surdeig av hvete, salt, vegetabilsk olje (raps), maltet bygg, emulgator (E472e), druesukker. Kan inneholde spor av valnøtter. Kan toppes med valmuefrø, durummel, solsikkefrø, sesamfrø og/eller havre.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 967 kJ/ 229 kcal |
Fett | 2,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 42,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Kostfiber | 2,00 g |
Protein | 8,50 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Estland |
Opphavsland | Estland |
Varegruppe | Frossen brøddeig |
Varenummer | 1220 |
EPD-nummer | 4891685 |
GTIN | 17391288122004 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.12.2017 |
Oppdatert dato | 03.11.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Etter tining pensles brødene med vann, og dyppes deretter i ønsket frødekor. Bør snittes med kniv eller klippes med saks for å unngå ukontrollerte sprekker. Heves i ca. 45 minutter på 37 grader med tilført fuktighet. Uten heveskap, heves brødet i romtemperatur 3-5 timer (avhenger av romtemperatur), tildekket med plast for å unngå uttørking. Heves til ca. dobbel størrelse. Stekes i forvarmet ovn ved 230 grader. Tilfør fuktighet i 30 sekunder, eller hell vann i bunnen av ovnen. Senk temperaturen til 180-190 grader. Stek brødet i ca. 25–35 minutter, avhenger av om det er sambakt, bakt i form eller fribakt. Sambakt krever litt mer tid. |