Focachette med tomat og oliven 100g
100g x 48 stk
Focachetter, din beste til påsmurt. Passer perfekt til påsmurt, fylles og deles i mindre biter, som gjør at man ser fyllet på en fin måte.
Varenummer: 200438 | EPD-nummer: 5788096 | GTIN: 06416577602396
Varenummer: 200438
EPD-nummer: 5788096
GTIN: 06416577602396
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
0 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, sorte oliven 3%, rugmel, tørkede tomater 2%, tørket surdeig av durumhvete, salt, olivenolje, maltekstrakt (bygg), hvetegluten, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), basilikum, stabilisator (E579).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 016 kJ/ 240 kcal |
Fett | 2,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 45,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,80 g |
Kostfiber | 4,30 g |
Protein | 8,00 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Estland |
Opphavsland | Estland |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 200438 |
EPD-nummer | 5788096 |
GTIN | 06416577602396 |
GTIN2 | 6416577602402 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.04.2018 |
Oppdatert dato | 31.08.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230 graderi 3-5 minutter fra tint tilstand. |