Brødskala Grovt Vegan

Fullkorn møllehjul

420g pr pose

Hatting Fullkorn møllehjul er luftige og grove rundstykker bakt med fullkornshvetemel. Rundstykkene har myk kjerne og en tynn, sprø skorpe dekket med knasende blå valmuefrø.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 224557
EPD-nummer: 6261739
GTIN: 05701014077877

PRODUSENT: Lantmännen Unibake Norge

VAREMERKE: Hatting

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

56 produkter i databasen

Ingredienser

FULLKORNSHVETEMEL 38%, HVETEMEL, vann, blå valmuefrø 4%, HVETEGLUTEN, salt tilsatt jod, sukker, fortykningsmiddel (E412), rapsolje, tørket surdeig (HVETEMEL, startkultur), gjær, emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, maltet HVETEMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø.

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja

Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 079 kJ/ 256 kcal
Fett 3,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,70 g
Karbohydrat 43,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,00 g
Kostfiber 7,60 g
Protein 9,30 g
Salt 0,96 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Danmark
Opphavsland Danmark
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 224557
EPD-nummer 6261739
GTIN 05701014077877
GTIN2 5701014077884
GTIN3 5701014077891
Opprettet dato 14.09.2017
Oppdatert dato 14.02.2025

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød-/bakeprodukter – flerpakk
Brick kode Brød-/bakeprodukter – flerpakk

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Stekes på 190 grader i ca 10-12 minutter