Glutenfri Hamburgerbrød

Forbrukerpak 320g

Hatting Glutenfri Hamburgerbrød er deilige hamburgerbrød med sesamfrø som er klare til bruk til alle typer burgere, fiskefilet og kyllingfilet.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 321413
EPD-nummer: 4519567
GTIN: 07020712014983

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N

VAREMERKE: Hatting

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

65 produkter i databasen

Ingredienser

Maisstivelse, vann, rismel, tapiokastivelse, sukker, rapsolje, sesamfrø (3,5%), gjær, tørket glukosesirup (mais), salt, fortykningsmiddel (E464, E412), psyllium, potetfiber , bambusfiber, emulgator (E471).

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 320 kJ/ 315 kcal
Fett 8,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,50 g
Karbohydrat 536,00 g
hvorav
- Sukkerarter 6,10 g
Protein 3,00 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Finland
Opphavsland Finland
Varegruppe
Varenummer 321413
EPD-nummer 4519567
GTIN 07020712014983
GTIN2 7020712015003
GTIN3
Opprettet dato 22.11.2017
Oppdatert dato 15.12.2022

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tint tilstand: I forvarmet ovn på 180°C i 4-5 minutter. Fryst tilstand: Varmes i fra kald ovn, varmes videre på 180°C i 10-12 minutter.