Brødskala Ekstra Grovt Laktosefri Nøkkelhullsmerking Vegan

Glutenfri porsjonsstykke grov tin server 85g

85g x 25 stk

Ferdig stekt og ferdig delt glutenfritt porsjonsbrød bakt med glutenfri havre. Unik produkt med nøkkelhullsmerke og høy grovhetsprosent. Mange bruksområder til påsmurt, dobbel sandwich, toast. Kommer singelpakket i hygienisk og praktisk pose. Grovhetprosent: 100

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 201404
EPD-nummer: 6057442
GTIN: 06431901840534

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N

VAREMERKE: Lantmännen Unibake

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

Glutenfri HAVRE 58% (mel, flak, korn, kli), vann, sirup, psyllium, potetfiber, gjær.

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 920 kJ/ 220 kcal
Fett 4,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,70 g
Karbohydrat 37,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,70 g
Kostfiber 7,70 g
Protein 5,40 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Finland
Opphavsland Finland
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 201404
EPD-nummer 6057442
GTIN 06431901840534
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 22.08.2022
Oppdatert dato 26.02.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød-/bakeprodukter – flerpakk
Brick kode Brød-/bakeprodukter – flerpakk

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 425 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 425 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 1 dager

Tilberedning

Spiseklar Tin og server