Brødskala Halvgrovt

Hamburgerbrød Buffalo havre 90g

90g x 48 stk

Et dekorativt hamburgerbrød med rutemønster av havrekli på toppen. Brødet er halvgrovt og fiberrikt. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 201756
EPD-nummer: 5226170
GTIN: 07020712018004

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N

VAREMERKE: Hatting

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

59 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, fullkornshvetemel 12%, sukker, rapsolje, havrefiber 3%, havrekli 2%, gjær, eplefiber 2%, hvetegluten, tørket surdeig av hvete, salt, røstet malt (hvete), emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Kan inneholde spor av sesamfrø, mandler, melk og soya.

Allergener

Allergen
Gluten
Havre, Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 101 kJ/ 263 kcal
Fett 5,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 40,90 g
hvorav
- Sukkerarter 5,00 g
Kostfiber 7,60 g
Protein 9,20 g
Salt 0,65 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 201756
EPD-nummer 5226170
GTIN 07020712018004
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 17.12.2018
Oppdatert dato 03.11.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Tin og server