Hamburgerbrød gourmet 80g
80g x 60 stk
Hamburgerbrød Gourmet er relansert som 26% grov! Fullkornsmel gir en fantastisk smak til brødene, samtidig som det er en fin kilde til fiber. Hamburgerbrød Gourmet har også mindre sukker enn tradisjonelle hamburgerbrød. Diameter: 11,5-12,5 cm
Varenummer: 201753 | EPD-nummer: 5021381 | GTIN: 07020712017250
Varenummer: 201753
EPD-nummer: 5021381
GTIN: 07020712017250
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Hatting
59 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, fulkornshvetemel (18%), mel av durumhvete (7%), gjær, sukker, rapsolje, salt, tørket surdeig av hvete (1%), emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Bestrødd med hvetemel.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 087 kJ/ 260 kcal |
Fett | 3,39 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,64 g |
Karbohydrat | 45,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,68 g |
Kostfiber | 3,70 g |
Protein | 9,46 g |
Salt | 0,93 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 201753 |
EPD-nummer | 5021381 |
GTIN | 07020712017250 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.04.2018 |
Oppdatert dato | 03.11.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Tin og server |