HAMBURGERBRØD GROVT 91g
91g x 48 stk
Stort grovt hamburgerbrød med høyt fiberinnhold. Ferdig stekt og skåret. Anbefaler å toaste/karamellisere brødet.
Varenummer: 471 | EPD-nummer: 1610153 | GTIN: 07020712005707
Varenummer: 471
EPD-nummer: 1610153
GTIN: 07020712005707
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Hatting
65 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, fullformalt hvete (21 %), rugklimel (6 %), rapsolje, sukker, gjær, inulin, salt, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300). Bestrødd med rugkli.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Rug |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Rug |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 139 kJ/ 271 kcal |
Fett | 6,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 42,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,00 g |
Kostfiber | 6,40 g |
Protein | 8,70 g |
Salt | 0,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 471 |
EPD-nummer | 1610153 |
GTIN | 07020712005707 |
GTIN2 | 07020712005714 |
GTIN3 | 07020712005714 |
Opprettet dato | 13.11.2014 |
Oppdatert dato | 03.11.2020 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |