Pølsebrød Brioche style 50g
50g x 80 stk
Pølsebrød med glanset overflate og en nydelig gulfarge som gir enhver pølsemeny et mer eksklusivt preg.
Varenummer: 201713 | EPD-nummer: 5122544 | GTIN: 07020712017526
Varenummer: 201713
EPD-nummer: 5122544
GTIN: 07020712017526
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Hatting
59 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, rapsolje, sukker, hvetegluten, gjær, salt, emulgator (vegetabilsk E471), gurkemeie, melbehandlingsmiddel (E300), Glace (vann, vegetabilsk protein, glukosesirup, pregelatinisert rismel).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 271 kJ/ 301 kcal |
Fett | 7,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 48,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,70 g |
Kostfiber | 2,10 g |
Protein | 9,30 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 201713 |
EPD-nummer | 5122544 |
GTIN | 07020712017526 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 27.08.2018 |
Oppdatert dato | 03.11.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |