Pizzabunn med tomatsaus 285g
Ekte Italiensk pizzabunn, bakt på vedfyrt steinovn. Toppet med smakfull tomatsaus.
Varenummer: 201048 | EPD-nummer: 4276713 | GTIN: 07020712013665
Varenummer: 201048
EPD-nummer: 4276713
GTIN: 07020712013665
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
0 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, tomatpuré 19%, solsikkeolje, gjær, salt, maltet hvetemel, sukker, oregano, svart pepper. Kan inneholde spor av melk, soya og sennep.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk, Soya og Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 815 kJ/ 195 kcal |
Fett | 2,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,50 g |
Karbohydrat | 35,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,50 g |
Kostfiber | 2,00 g |
Protein | 7,00 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | |
Varenummer | 201048 |
EPD-nummer | 4276713 |
GTIN | 07020712013665 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.02.2016 |
Oppdatert dato | 28.01.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 0 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tinetid: I kjøleskap: over natten på brett. I romtemperatur 1,5 time på brett. Stekeanvisning: Stekes i forvarmet ovn på 220°C i 5 minutter fra tint tilstand. Kan også stekes 1,5-2 minutter fra tint tilstand i Merychef ovn (high speed ovn). |