SANDWICHBRØD FINT SKÅRET 1,2 kg
1200g x 5 stk
Stort, fint og ferdig skåret sandwichbrød som er saftig og godt. En klassiker til toast og påsmurt. 27 skiver pr brød
Varenummer: 343353 | EPD-nummer: 4019899 | GTIN: 17314873353003
Varenummer: 343353
EPD-nummer: 4019899
GTIN: 17314873353003
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
0 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, gjær, rapsolje, salt, sirup, sukker, stabilisator (E440), byggmalt, melbehandlingsmiddel (E300).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Bygg |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Bygg |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 073 kJ/ 255 kcal |
Fett | 2,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 49,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Kostfiber | 3,10 g |
Protein | 7,80 g |
Salt | 1,26 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 343353 |
EPD-nummer | 4019899 |
GTIN | 17314873353003 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 27314873353000 |
Opprettet dato | 13.11.2014 |
Oppdatert dato | 11.10.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 5 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 5 dager |
Tilberedning
Spiseklar | Tin og server |