Skolebrød med vaniljekrem 120g

120g x 60stk

Bakt i Norge. Saftig og godt skolebrød i tradisjonell rund form. Vaniljekrem er ferdig påført hver bolle slik at du enkelt kan spare tid og få et jevnt og pent resulatt hver gang. Uhevet deigemne. Tin, hev og stek. Melis og kokos medfølger ikke.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 201593
EPD-nummer: 5706700
GTIN: 07020712020502

PRODUSENT: Lantmännen Unibake N

VAREMERKE: Lantmännen Unibake

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

Hvetemel, vann, 17,9% vaniljekrem (melk, sukker, modifisert maisstivelse, melkepulver, mysepulver (melk), stabilisator (E440, E401, E450), melkeprotein, gelatin (animalsk), aroma, fargestoff (E160a)), sukker, rapsolje, gjær, hvetegluten, kardemomme, salt, emulgator (vegetabilsk E472e, E471), melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, xylanase, hemicellulase). Kan inneholde spor av soya, mandler og sesamfrø.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Soya og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 058 kJ/ 289 kcal
Fett 5,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,00 g
Karbohydrat 42,30 g
hvorav
- Sukkerarter 12,40 g
Kostfiber 2,40 g
Protein 8,80 g
Salt 0,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 201593
EPD-nummer 5706700
GTIN 07020712020502
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 15.02.2019
Oppdatert dato 02.08.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines på brett dekket med plast, over natt på kjøl eller ca tre timer i romtemperatur. Tinte produkter heves i heveskap i 45-50 minutter ved 37°C og med fuktighet. Uten heveskap heves skolebrødene i romtemperatur til dobbel størrelse under plast (3-5 timer, avhengig av temperatur - unngå å la bollene stå i kald trekk). Tips: Sett bollene lunt, over ovnen eller under varmelampe (maks 37 grader). Stekes i forvarmet ovn ved ca.180°C i 7-8 minutter. Skolebrødene avkjøles før de dekoreres med melisglasur og kokos.