Veggen Spelt
480 GRM
Hatting Håndværk Veggen Spelt er deilige rundstykker bakt med speltmel som gir en ekstra god, litt nøtteaktig smak og en saftig, myk kjerne. Rundstykkene har en tynn og sprø skorpe og passer godt både som tilbehør til middagen eller med pålegg til frokost, lunsj og kvelds. Selges i pakning: 7 stk à 60 gram.
Varenummer: 221211 | EPD-nummer: 5910286 | GTIN: 05701014074548
Varenummer: 221211
EPD-nummer: 5910286
GTIN: 05701014074548
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Hatting
59 produkter i databasen
Ingredienser
Speltmel 75%, vann, sukker, salt tilsatt jod, rapsolje, gjær, tørket surdeig (hvetemel, starterkultur), maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Spelt |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Spelt |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 159 kJ/ 274 kcal |
Fett | 2,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 53,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,00 g |
Kostfiber | 2,00 g |
Protein | 9,20 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Danmark |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 221211 |
EPD-nummer | 5910286 |
GTIN | 05701014074548 |
GTIN2 | 5701014074555 |
GTIN3 | 5701014074562 |
Opprettet dato | 13.11.2014 |
Oppdatert dato | 08.02.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |