
Baguette fin 135g
135g x 50 stk
Klassisk vit baguette. En sikker vinner i påsmurtdisken.
Varenummer: 214688 | EPD-nummer: 5226881 | GTIN: 07315060146883
Varenummer: 214688
EPD-nummer: 5226881
GTIN: 07315060146883

PRODUSENT: Lantmännen Unibake Norge
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
0 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, salt, hvetegluten, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), maltmel av bygg.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 021 kJ/ 241 kcal |
Fett | 1,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 47,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Kostfiber | 1,90 g |
Protein | 8,70 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 214688 |
EPD-nummer | 5226881 |
GTIN | 07315060146883 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.02.2019 |
Oppdatert dato | 15.02.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Produktet stekes i forvarmet ovn ved 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand. |