Creme Brulee 100g

100g x 12 stk

Klassisk og populær dessert med kun naturlige ingredienser - uten kunstige tilsetningsstoffer. Inneholder hele 72% fløte og 12% eggeplommer som gir ekstra god smak. Kommer i delikat serveringsskål i glass som gjør tilberedning og servering enkel.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 227361
EPD-nummer: 6614937
GTIN: 07020712024166

PRODUSENT: Lantmännen Unibake Norge

VAREMERKE: Lantmännen Unibake

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

FLØTE 72%, EGGEPLOMME 12%, sukker, HELMELK, naturlig vaniljearoma, vaniljestang. Kan inneholde spor av hvete.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 600 kJ/ 387 kcal
Fett 35,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 21,00 g
Karbohydrat 15,00 g
hvorav
- Sukkerarter 15,00 g
Protein 3,50 g
Salt 0,07 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Frankrike
Opphavsland Frankrike
Varegruppe Ferdigdesserter
Varenummer 227361
EPD-nummer 6614937
GTIN 07020712024166
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 04.02.2025
Oppdatert dato 04.02.2025

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Bakeprodukter – søte
Brick kode Kaker – søte (frysevare)

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 5 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 5 dager

Tilberedning

Varmebehandles Tin over natt på kjøl. Fra kjølt tilstand, legg på et tynt lag sukker og karamelliser med gassbrenner. La hvile noen sekunder og gjenta karamellisering av sukker totalt tre ganger. La hvile et par minutter før servering.​