Brødskala Grovt Nøkkelhullsmerking

Deigemne rundstykke grovt 85g

85g x 150 stk

Deigemne som kan toppes og/eller formes etter eget ønske. Bakt i Norge med fullkornshvetemel og surdeig. . Grovhetsprosent på 54%

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 201163
EPD-nummer: 5909023
GTIN: 07020712022018

PRODUSENT: Lantmännen Unibake Norge

VAREMERKE: Lantmännen Unibake

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

Vann, fullkornshvetemel (33,1%), hvetemel, surdeig av hvete (hvetemel, vann), hvetegluten, gjær, salt, maltet hvetemel, antiklumpemiddel (E170), emulgator (E472e), sukker, melbehandlingsmiddel (E300), enzym (amylase, lipase, xylanase).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Soya, Melk og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 856 kJ/ 227 kcal
Fett 1,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 35,30 g
hvorav
- Sukkerarter 1,00 g
Kostfiber 5,00 g
Protein 10,20 g
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen brøddeig
Varenummer 201163
EPD-nummer 5909023
GTIN 07020712022018
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 24.01.2022
Oppdatert dato 24.01.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød
Brick kode Brød (frysevare)

Oppbevaring

Temperatur, min -25 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 0 dager

Tilberedning

Stekes Etter tining pensles brødene med vann, og dyppes deretter i ønsket frødekor. Bør snittes med kniv eller klippes med saks. Heves i 45 minutter på 37°C med tilført fuktighet. Uten heveskap, heves brødet i romtemperatur 3-5 timer tildekket med plast. Heves til ca dobbels størrelse. Stekes i forvarmet ovn ved 230°C. Tilfør fuktighet i 30 sekunder, eller hell vann i bunnen av ovnen. Senk tempreaturen til 180-190°C. Stek brødet i 15-20 minutter.