


Flerkornstykker
420 gram
Flerkornstykker er bakt i Norge, med vår egenutviklede surdeig i steinovn. De har tre kaker på Brødskala’n, saftig kjerne og sprø skorpe. Rundstykkene er toppet med havregryn, solsikkekjerner, linfrø, sesamfrø, hirsefrø og bokhvete, noe som gjør de ekstra gode og rike på smak. Selges i pakning: 6 stk à 70 gram.
Varenummer: 201216 | EPD-nummer: 6132591 | GTIN: 07020712022841
Varenummer: 201216
EPD-nummer: 6132591
GTIN: 07020712022841

PRODUSENT: Lantmännen Unibake Norge
VAREMERKE: Hatting
56 produkter i databasen
Ingredienser
FULLKORNSHVETEMEL 31,7%, vann, HVETEMEL, surdeig av HVETE 8,4% (HVETEMEL, vann), HAVREGRYN 3,3%, frøblanding 4,5% (HAVRE, linfrø, bokhvete, hirsefrø, solsikkekjerner, SESAMFRØ), HVETEGLUTEN, HVETEKLI 1,8%, salt, melbehandlingsmiddel (E300), maltet HVETEMEL, gjær.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Gluten
Hvete, Havre |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Ja |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Gluten
Hvete, Havre |
![]() |
Ja |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Melk og Soya


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 931 kJ/ 2 kcal |
Fett | 2,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 36,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Kostfiber | 6,90 g |
Protein | 9,90 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 201216 |
EPD-nummer | 6132591 |
GTIN | 07020712022841 |
GTIN2 | 7020712022858 |
GTIN3 | 7020712022865 |
Opprettet dato | 14.12.2022 |
Oppdatert dato | 25.02.2025 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 2 dager |
Tilberedning
Helstekes | Legg de frosne baguettene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 12-15 minutter til baguettene får en gylden farge og fyllet har smeltet. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne baguettene på rist midt i ovnen i 12-16 minutter. La baguettene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter. |