Brødskala Grovt Nøkkelhullsmerking Vegan

Flerkornstykker

420 gram

Flerkornstykker er bakt i Norge, med vår egenutviklede surdeig i steinovn. De har tre kaker på Brødskala’n, saftig kjerne og sprø skorpe. Rundstykkene er toppet med havregryn, solsikkekjerner, linfrø, sesamfrø, hirsefrø og bokhvete, noe som gjør de ekstra gode og rike på smak. Selges i pakning: 6 stk à 70 gram.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 201216
EPD-nummer: 6132591
GTIN: 07020712022841

PRODUSENT: Lantmännen Unibake Norge

VAREMERKE: Hatting

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

56 produkter i databasen

Ingredienser

FULLKORNSHVETEMEL 31,7%, vann, HVETEMEL, surdeig av HVETE 8,4% (HVETEMEL, vann), HAVREGRYN 3,3%, frøblanding 4,5% (HAVRE, linfrø, bokhvete, hirsefrø, solsikkekjerner, SESAMFRØ), HVETEGLUTEN, HVETEKLI 1,8%, salt, melbehandlingsmiddel (E300), maltet HVETEMEL, gjær.

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Hvete, Havre
Red circle
Ja

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Melk og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 931 kJ/ 2 kcal
Fett 2,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 36,40 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Kostfiber 6,90 g
Protein 9,90 g
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 201216
EPD-nummer 6132591
GTIN 07020712022841
GTIN2 7020712022858
GTIN3 7020712022865
Opprettet dato 14.12.2022
Oppdatert dato 25.02.2025

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 2 dager

Tilberedning

Helstekes Legg de frosne baguettene på en rist og plasser midt i kald ovn. Sett ovnen på 190°C varmluft og stek i 12-15 minutter til baguettene får en gylden farge og fyllet har smeltet. Alternativt varm opp ovnen til 210°C over- og undervarme. Stek de frosne baguettene på rist midt i ovnen i 12-16 minutter. La baguettene hvile i 3 minutter før servering. Dersom rundstykkene er tint kan steketiden reduseres med 3-5 minutter.