Glutenfritt pølsebrød 65g
Produktene er singelpakket i stekepose. Holdbar i 3 døgn etter tining. Pølsebrødet er ca 15 cm langt
Varenummer: 334122 | EPD-nummer: 4199626 | GTIN: 07020712013306
Varenummer: 334122
EPD-nummer: 4199626
GTIN: 07020712013306
PRODUSENT: Lantmännen Unibake Norge
VAREMERKE: Hatting
56 produkter i databasen
Ingredienser
Maisstivelse, vann, rismel, tapiokastivelse, sukker, rapsolje, fortykningsmiddel (E464, E412), gjær, tørket glukosesirup (mais), salt, psyllium, emulgator (E471), potetfiber, bambusfiber. Kan inneholde spor av melk, egg, sesamfrø.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 200 kJ/ 285 kcal |
| Fett | 6,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,10 g |
| Karbohydrat | 53,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 6,20 g |
| Kostfiber | 3,00 g |
| Protein | 2,00 g |
| Salt | 1,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Finland |
| Opphavsland | Finland |
| Varegruppe | Frossent brød |
| Varenummer | 334122 |
| EPD-nummer | 4199626 |
| GTIN | 07020712013306 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 03.03.2015 |
| Oppdatert dato | 18.08.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -24 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Tinetid: Lukket eske 6 timer. I pose 4 timer Stekeanvisning: Produktet stekes i forvarmet ovn ved 180°C i 8-10 minutter i stekeposen fra fryst tilstand, og 6-8 minutter fra tint tilstand. Holdbarhet etter opptining: 1-2 dager. |

















