Brødskala Fint Vegan

Pølsebrød Potato 50g

Mykt og ekstra saftig pølsebrød bakt i Norge med potet. Toppet med dekorative striper av semule. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 201719
EPD-nummer: 5672233
GTIN: 07020712020960

PRODUSENT: Lantmännen Unibake Norge

VAREMERKE: Hatting

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

56 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, rapsolje, tørket potet 6% (potetflak, emulgator (E471), stabilisator (E450), antioksidant (E330)), sukker, gjær, hvetegluten, salt, aroma (vegetabilsk olje (raps og kokos)), emulgator (vegetabilsk E471), enzymer (amylase, xylanase, hemicellulase), melbehandlingsmiddel (E300). Bestrødd med semule (hvete). Kan inneholde spor av sesamfrø.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 273 kJ/ 296 kcal
Fett 7,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,70 g
Karbohydrat 47,20 g
hvorav
- Sukkerarter 4,60 g
Kostfiber 2,20 g
Protein 8,80 g
Salt 0,66 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 201719
EPD-nummer 5672233
GTIN 07020712020960
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 24.01.2022
Oppdatert dato 24.01.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød
Brick kode Brød (frysevare)

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 4 dager

Tilberedning

Spiseklar Tines i romtemperatur. I eske 6 timer og pose 4 timer.