

Steinovnsbakt brød med frø 520g
520g x 14 stk
Steinovnsbakt brød bakt i Norge med flytende surdeig og naturlige råvarer. Den firkantede formen gir jevne skiver gjennom hele brødet. Brødet er toppet med havregryn, linfrø, bokhvete, hirsefrø, solsikkekjerner og sesamfrø som gir det en ekstra god smak. Grovhetsprosent: 27
Varenummer: 201146 | EPD-nummer: 6355911 | GTIN: 07020712020748
Varenummer: 201146
EPD-nummer: 6355911
GTIN: 07020712020748

PRODUSENT: Lantmännen Unibake Norge
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
0 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, FULLKORNSHVETEMEL (9,7%), surdeig av HVETE (HVETEMEL, vann), frøblanding (6,5%) (HAVREGRYN, linfrø, bokhvete, hirsefrø, solsikkekjerner, SESAMFRØ), sammalt RUGMEL (5,9%), salt, HVETEGLUTEN, røstet maltet BYGGMEL, gjær, melbehandlingsmiddel (E300), maltet HVETEMEL.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Ja |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Soya og Melk


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 237 kJ/ 990 kcal |
Fett | 2,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 41,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Protein | 8,90 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 201146 |
EPD-nummer | 6355911 |
GTIN | 07020712020748 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 18.01.2024 |
Oppdatert dato | 18.01.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Brick kode | Brød (frysevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 3 dager |
Tilberedning
Stekes | Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 4-6 minutter fra tint tilstand. |