Pizzamel 850 g
100 Per
Det er i første rekke resepten som brukes til å produsere pizza melet som er avgjørende på kvaliteten. Det brukes flere ulike kvaliteter av hvete som settes sammen til det endelige melet, og det er både styrke og elastisitet på deigen som er avgjørende for å få fram et mel som egner seg til pizzabaking.
Varenummer: 102701 | EPD-nummer: 4253324 | GTIN: 07044416012250
Varenummer: 102701
EPD-nummer: 4253324
GTIN: 07044416012250
INFORMASJONSEIER: Lantmännen Cerealia AS
PRODUSENT: Lantmännen Cerealia AS
VAREMERKE: Regal
90 produkter i databasen
Ingredienser
Hvete
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Rug, Spelt, Bygg)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 440 kJ/ 350 kcal |
Fett | 2,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,70 g |
Karbohydrat | 69,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Kostfiber | 3,30 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Matmel |
Varenummer | 102701 |
EPD-nummer | 4253324 |
GTIN | 07044416012250 |
GTIN2 | 07044416012267 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 30.03.2020 |
Oppdatert dato | 24.05.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kornblandinger/korn/linse produkter |
Klasse | Korn/mel |
Brick kode | Mel – kornblanding/frokostblanding (tørrvare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | 21 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |