Baguette ekstra grov 140g
140g x 50 stk
Baguette med fullkornsmel av hvete og flott dekor.
Varenummer: 214724 | EPD-nummer: 5226915 | GTIN: 07315060147248
Varenummer: 214724
EPD-nummer: 5226915
GTIN: 07315060147248
PRODUSENT: Lantmännen Unibake N
VAREMERKE: Lantmännen Unibake
0 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, hvetemel 28%, fullkornshvetemel 12%, havreflak 5%, hvetekli 5%, hvetegluten, linfrø, gresskarfrø, salt, hirsefrø, rapsolje, druesukker, emulgator (E472e, E322), gjær, maltet byggmel, stabilisator (E412), surdeigspulver av hvete, melbehandlingsmiddel (E300).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 074 kJ/ 254 kcal |
Fett | 4,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 38,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,30 g |
Kostfiber | 6,90 g |
Protein | 11,40 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 214724 |
EPD-nummer | 5226915 |
GTIN | 07315060147248 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.02.2019 |
Oppdatert dato | 15.02.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Produktet stekes i forvarmet ovn ved 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand. |